سفره سالمندان در خطر؛ کمآبی، پروتئین کم و نمک بیش از حد
افزایش جمعیت سالمند در ایران چالشهای تغذیهای تازهای ایجاد کرده که اغلب پنهان و تدریجیاند؛ از کمآبی مزمن و کاهش دریافت پروتئین تا مصرف بالای نمک، شکر و چربیهای ناسالم که کیفیت زندگی، استقلال و سلامت جسمی و روانی سالمندان را تهدید میکنند. پرداختن به این موضوع نیازمند ترکیبی از آگاهیبخشی، سیاستگذاری و پشتیبانی خانوادگی … ادامه خواندن سفره سالمندان در خطر؛ کمآبی، پروتئین کم و نمک بیش از حد
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.