رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با اشاره به تلاشهای محققان، دانشمندان و صنعتگران کشور، از تولید بیش از ۳۵۰۰ نوع محصول و فرآورده طبیعی و طب سنتی در ایران خبر داد.
دکتر امیرحسین جمشیدی در چهارمین جشنواره طب ایرانی که در مرکز همایشهای بیمارستان قلب شهید رجایی برگزار شد، ضمن اشاره به فعالیت ۲۰ پارک علم و فناوری و ۱۲۰ مرکز رشد در حوزه سلامت، گفت: حمایتها و تسهیلات ارائه شده، بیشتر انگیزهای برای شروع فعالیت در حوزه طب ایرانی و مکمل هستند و برای پایداری و پویایی این حوزه، باید به صاحبان این تولیدات در بازار رقابتی کمک شود. وی تاکید کرد که وزارت بهداشت توجه ویژهای به حوزه طب ایرانی و مکمل دارد.
وی افزود: در دهه ۸۰ که دوران آغاز و شکوفایی تولیدات طبیعی و توسعه طب سنتی در کشور بود، بسیاری از افراد این اصول و مباحث را مورد تمسخر قرار میدادند، اما خوشبختانه در حال حاضر نگرش نسبت به این حوزه کاملاً تغییر کرده است.
رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به تولیدات فراوان و مؤثر در زمینههای علمی، محصولات و پروتکلهای مختلف در حوزه طب ایرانی و مکمل در کشور، بیان کرد: این تولیدات و محصولات جایگاه ویژهای در جامعه پیدا کردهاند و تلاش شده است با توسعه علمی و اصول صحیح طب ایرانی و مکمل، از سودجویی بسیاری از افراد جلوگیری شود. وظیفه اصلی ما، مبارزه و مقابله با خرافاتی است که ذهن و روح جامعه سلامت را آزار میدهد.

به گفته دکتر جمشیدی، توانمندی طب ایرانی و مکمل میتواند منجر به صرفهجویی در هزینههای درمان و ارتقای سطح سلامت جامعه شود و این امر باید در عمل به اثبات برسد.
اخبار دقیق و به روز در مجله خبری سرزمین