رئیس اداره امور عشایر شهرستان ایذه از توزیع ۱۵ مخزن پلی اتیلن ذخیره آب در میان خانوارهای عشایری این شهرستان خبر داد. این اقدام در راستای تلاشهای مستمر برای حل مشکل کمآبی و تأمین آب شرب بهداشتی برای این قشر زحمتکش صورت گرفته است.
محمد مرادی با اعلام این خبر اظهار کرد: «در جهت رفع مشکلات ناشی از کمبود آب برای عشایر محترم شهرستان، به ویژه در منطقه نرگسی، تعداد ۱۵ دستگاه مخزن پلی اتیلن با ظرفیت مناسب توزیع گردید. این مخازن به صورت دورهای توسط تانکرهای سیار اداره امور عشایر شهرستان آبرسانی خواهند شد تا نیازهای اولیه این عزیزان تأمین گردد.»
وی با اشاره به اقدامات پیشین این اداره در راستای کمک به تأمین آب عشایر افزود: «در سال گذشته نیز، با تلاشهای صورت گرفته، تعداد ۷۰ مخزن آب در میان خانوارهای عشایری شهرستان توزیع شده است. این اقدامات، هرچند گامی رو به جلو بوده است، اما با توجه به وسعت مناطق عشایری و پراکندگی جمعیت، همچنان نیازمند تلاشهای بیشتری هستیم.»

مرادی با ابراز امیدواری نسبت به تداوم و افزایش این کمکها در سال جاری بیان کرد: «امیدواریم در سال جدید و با حمایتهای ویژه مدیرکل امور عشایر استان، بتوانیم تعداد بیشتری از این مخازن حیاتی را در بین عشایر شهرستان توزیع نماییم تا بتوانیم گامهای مؤثرتری در جهت بهبود وضعیت زندگی این عزیزان برداریم.»
رئیس اداره امور عشایر ایذه در بخش دیگری از سخنان خود به طرح آبرسانی منطقه عشایری دلی آبغار اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: «در جلسه هماهنگی اخیر که به منظور پیشبرد این طرح آبرسانی برگزار شد، نشستهای مفصلی با معارضین احتمالی صورت گرفت و با تلاش بخشداری محترم، اختلافات موجود حل و فصل گردید. همچنین، تعیین دقیق میزان آب ورودی به این منطقه توسط اداره آب و فاضلاب شهرستان نیز در این جلسه به تصویب رسید.»
مرادی با اشاره به اهمیت این طرح برای ساکنان منطقه دلی آبغار گفت: «اعتبار تخصیص یافته برای اجرای این طرح آبرسانی بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال است و با اتمام مراحل اجرایی آن، مشکل آب شرب حدود ۵۰ خانوار عشایری ساکن در این منطقه به طور اساسی حل خواهد شد. این امر، گام مهمی در راستای تأمین نیازهای اساسی و بهبود شرایط زندگی این عزیزان خواهد بود.»
توزیع مخازن آب و پیگیری طرحهای آبرسانی در شهرستان ایذه، نشان از توجه مسئولان به مشکلات و نیازهای جامعه عشایری دارد. عشایر به عنوان یکی از ارکان مهم تولید و حافظان سنتهای اصیل ایرانی، شایسته دریافت خدمات مناسب و رفع مشکلات پیش روی خود هستند. تداوم این اقدامات و برنامهریزیهای بلندمدت برای تأمین زیرساختهای لازم در مناطق عشایری، میتواند به پایداری این شیوه زندگی و رونق تولید در این مناطق کمک شایانی نماید. امید است با تخصیص اعتبارات لازم و تسریع در اجرای طرحهای آبرسانی، شاهد بهبود هرچه بیشتر وضعیت زندگی عشایر غیور کشور باشیم.