اطلاعیه سازمان ملی استاندارد ایران درخصوص ماکارونی
هشدار سازمان ملی استاندارد ایران: باقی مانده برنج و ماکارونی پخته، محیط مناسبی برای رشد باکتری خطرناک *باسیلوس سرئوس* است. این باکتری گرم مثبت، مقاوم به حرارت بوده و تولید سموم آن موجب مسمومیت غذایی با علائمی همچون استفراغ و اسهال میشود. مهم این است که حرارت دادن مجدد غذا، هاگهای این باکتری را از … ادامه خواندن اطلاعیه سازمان ملی استاندارد ایران درخصوص ماکارونی
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.