• دی ۶, ۱۴۰۳ ۱۰:۳۲ ق.ظ

    پایگاه خبری سرزمین

    اخبار روز از بهترین منابع

    قاتل قلب را بشناسید

    Byسردبیر

    دی ۴, ۱۴۰۳

    چربی‌های ترانس: تهدیدی جدی برای سلامت قلب

    یک متخصص تغذیه در گفتگو با ما، زنگ خطری را در مورد خطرات مخفی چربی‌های ترانس به صدا درآورد و راهکارهایی برای کاهش مصرف این نوع چربی ارائه داد. وی تأکید کرد که مصرف بیش از حد این چربی‌ها، ارتباط مستقیم با افزایش خطر مرگ و میر دارد. این چربی‌ها نه تنها به‌طور طبیعی در برخی مواد غذایی یافت می‌شوند، بلکه به‌وفور در فرآیندهای صنعتی تولید غذا استفاده می‌شوند و به محصولات فراوری‌شده از جمله مارگارین، روغن‌های جامد، غذاهای سرخ‌شده و شیرینی‌ها (کیک، بیسکویت و …) افزوده می‌شوند.

    این متخصص با اشاره به تغییرات ساختاری مضر چربی‌های ترانس، به افزایش کلسترول بد (LDL) و کاهش کلسترول خوب (HDL) در خون اشاره کرد. نتیجه این اختلالات، افزایش چشمگیر ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و همچنین بروز مشکلات متابولیکی نظیر التهاب و مقاومت به انسولین است. به گفته وی، عوارض خطرناک چربی‌های ترانس، ضرورت توجه ویژه به میزان مصرف آنها را آشکار می‌سازد.

    برای داشتن یک رژیم غذایی سالم‌تر و محافظت از قلب خود، متخصص توصیه می‌کند به جای روغن‌های جامد و فرآوری‌شده، از روغن‌های گیاهی سالم مانند آفتابگردان، ذرت، سویا، کانولا و گلرنگ استفاده شود. همواره پیش از خرید هر محصول غذایی، به اطلاعات تغذیه‌ای درج‌شده بر روی بسته‌بندی توجه کنید و میزان چربی ترانس موجود در آن را بررسی نمایید. به یاد داشته باشید، انتخاب‌های غذایی آگاهانه، نقشی اساسی در سلامت قلب و عروق و پیشگیری از بیماری‌های خطرناک ایفا می‌کند. به سلامت خود اهمیت دهید!

    مجله خبری سرمزین

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *