• دی ۲۴, ۱۴۰۳ ۱:۱۰ ق.ظ

    پایگاه خبری سرزمین

    اخبار روز از بهترین منابع

    اطلاعیه سازمان ملی استاندارد ایران درخصوص ماکارونی

    Byسردبیر

    آذر ۱۳, ۱۴۰۳


    هشدار سازمان ملی استاندارد ایران: باقی مانده برنج و ماکارونی پخته، محیط مناسبی برای رشد باکتری خطرناک *باسیلوس سرئوس* است. این باکتری گرم مثبت، مقاوم به حرارت بوده و تولید سموم آن موجب مسمومیت غذایی با علائمی همچون استفراغ و اسهال می‌شود. مهم این است که حرارت دادن مجدد غذا، هاگ‌های این باکتری را از بین نمی‌برد و امکان رشد مجدد آن وجود دارد.

    برای پیشگیری از بروز مسمومیت، باقی مانده غذاهای پخته شده را حداکثر ظرف مدت یک ساعت در یخچال نگهداری کنید. نگهداری این غذاها بیش از 24 ساعت در یخچال توصیه نمی‌شود. لازم به ذکر است که ماکارونی خام خطری از این نظر ندارد.

    برای اطمینان از سلامت و کیفیت ماکارونی، همواره به تاریخ تولید و انقضا روی بسته بندی توجه کنید و از خرید محصولات فاقد نشان استاندارد ملی (با کد ده رقمی) یا محصولات فله‌ای خودداری نمایید. برای اطمینان از اصالت نشان استاندارد، کد ده رقمی روی بسته را به سامانه پیامکی 10001517 ارسال کنید. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با شماره تلفن ۱۵۱۷ تماس بگیرید، یا از طریق وبسایت سازمان ملی استاندارد ایران به نشانی http://www.inso.gov.ir یا ادارات کل استاندارد استان مربوطه، موضوع را گزارش دهید. بهداشت مواد غذایی، مسئولیتی مشترک است.


    مجله خبری سرزمین

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *